Hjem -> Kalender -> Aktiviteter 2004    
     

A k t i v i t e t e r
2 0 0 4

   
     

 

 

  DESEMBER

19/12 Norsk BX-klubbs Innmeldings-stand:
Avholdt på parkeringsplassen på Bogstad Camping.

Onsdag 15 kl 1900 Juleavslutning
Citroën Norge stilte tradisjon tro sin kantine til disposisjon for klubbene. Her ble de oppmøtte representanter for CX klubben påspandert kake, kaffer, gløgg osv.. . Det ble tid til litt prat før hovedshowet ble satt igang. Klubbene hadde hver for seg samlet bilder og film fra ICCCR i Sveits i sommer. Her ble vi minnet om hvor fin tur vi hadde hatt, alternativ hva man hadde gått glipp av. Seansen varte 2 strake timer, men føltes som 15 min der det ene flotte bildet av Traction "sport" og "normale" og DS cab og CX Prestige ble vist frem sammen med andre eksotiske innslag. Det var morro. Bedre fotoapparat ble ført opp på ønskelisten til Jul.

For øvrig ble temaet "bilklubbens støtte til Motormuseumet på Strømmen" tatt opp. Denne saken har CX klubben til vurdering. Det vil kunnegjøres når styret har tatt den endelige avgjørelsen mht til å blir andelshavere.

5/12 Norsk XM-klubb arrangerte "Harrytur"
med smak av jul og LHM for sine medlemmer på østlandet. XM-ister treffes på www.citroenxm.nu


NOVEMBER

Onsdag 10 kl 1900 Tema aften
Karl Flatland holdt en demonstrasjon på QMI som er en tilsetning til oljen som forbedrer smøreemnen. I tillegg ble det demonstrasjon av noen andre produkter. Dette skjedde i lokalene i Sørkedalen. For mer detaljer, klikk her.

6-7/11 Autofil-messen 2004
Klubben hadde stand her i helgen 6-7/11 med fremvisning av formannens Préstige som ga stor interesse for standen, med mange tips om CX her og der, mange mekanikere som synes det var morro med en fin CX, mange unge som synes den var lang og utrolig stilig innvendig, med benplass som imponerte...

Fotograf Børre HØSTLAND har skjenket klubben sine flotte fotografier fra begivenheten, klikk her.


OKTOBER

Lørdag 30 kl 0900 – 1500 Åpen dag på lageret
Da er det endelig klart for å åpne dørene til klubbens lagre på Årnes. Det blir omvisning og mulighet til å kjøpe deler fra lagre.
Sted: ÅRNES Lokalene ligger rett ved brua over Glomma. Følg Riksvei 175 mot Bjørkelangen ca 300m Der ligger det er stort lyse grønt industribygg. på høyre side. Det er lageret. Inngangen er gjennom den store kjøreporten nærmest inngangen til Fellekjøpet butikken.

Onsdag 6 kl 1900 Tema aften
Høstens første tema aften vil foregå i lokalene i Sørkedalen.


SEPTEMBER

25/9 Huggedag
Huggedag blev avholdt i klubbens nye lokaler i Sørkedalen. På dette møtet ble særlig demontering av bakstillingen viet oppmerksomhet. For bilder, klikk her.

Lørdag 11 Ekebergmarkedet
Norsk Veteranvogn Klubb arranger sitt tradisjonsrike dele og brukt marked på Ekeberg, Oslo. Her blir det mulighet for å få tak i mye brukte deler til veteranbiler snakke med flere bilklubber samt møte representanter fra CX klubben..

Onsdag 15 kl 1800 Jakten på den Gule Pære del 3
Suksessen med "Jakten på den gule pære" del 2 fortsetter og vi arranger i samarbeid med DS/ID klubben og tractionistene jakten for 3dje gang.
Møte ved Sjøfartsmuseet på Bygdøy, Oslo. Salg av Gule Pærer til de som ikke har og litt småprating før vi kjører til frognerseteren for å beskue både utsikt og biler og innta kaffe og kake.

Lørdag 25 kl 0900 1600 Huggedag
Da er det endelig klart for huggedag. Klubben har i samarbeid med noen medlemmer leid et lokale i Sørkedalen rett utenfor Oslo. Klubben stiller med passende objekt og målet for dagen er å demontere en hel ramme for deretter å kunne gjøre ren og overhale en komplett bakramme. Vi ser at rammer er et hyppig problem for medlemmene og da tenker vi spesielt på vår fiende rust! Selvsagt blir det muligheter for å prøve seg på andre ting man måtte ha ønsker om å prøve seg på.
NB Ta med eget verktøy, klubben har ikke eget så skal du demontere noe er du nødt til å ta med verktøy.
Sted: Sørkedalen, Oslo. Lokalene ligger på industriområdet til Loe Rørprodukter som ligger 4 km fra Bogstad Camping. Bogstad Camping ligger på vestsiden av Oslo rett nedenfor Holmenkollen (baksiden) Enkleste er enten å kjøre ring 3 til Smestad og følge skilt til Bogstad Camping eller ta av E18 ved Vekerø (mellom Skøyen og Lysaker) og følge de samme skilt til Bogstad Camping.. Når du kommer dit skal du følge veien rett frem gjennom alléen slik at du har campingen på høyre side og Golfbanen og vannet på venstre side. Følg veien i 4km hvor lokalene ligger i en krapp venstre sving. Se etter skilt/flagg. Her blir det oppmerkede parkeringsplasser og all mekking skal foregå inn i lokalene.

26. September: Renault-låven
Som dere har sett i Attraction Express går søndagsturen 26. september til Renaultklubbens låve på Brandbu. Det kan sikkert være interressant å se hvordan andre ordner seg, men denne turen får en ekstra attraksjon, for vi legger hjemturen over Norderhov, der vi får se bilsamlingen til Knut Christensen.
Noen vil kanskje huske at i denne samlingen inngår en 1959 DS Prestige, som ikke er hverdagskost. ta kontakt med: arne.lund@dsid.no


AUGUST

13-15 August ICCR, Interlaken Sveits
Verdens treff! Vi satser på en delegasjon som reiser nedover til ICCR. For de som er interressert så reiser vi samlet nedover. www.icccr.org


JUNI

Søndag 6 Juni Fransk Bildag
Den store dagen for frankofile bilentusiaster!
De fleste franske bilklubbene i Norge inviterer til treff i Oslo! I fjor kom det ca 130 biler. hvorav 16 CX'er og 2 GS'er! La oss vise de andre klubbene hvor akitve vi er!
Mer informasjon om sted og klokkeslett vil komme senere. Her ble det tatt flotte bilder klikk her!!!


MAI

Lørdag 8 mai Ekebergmarkedet
Brukt marked og Oslo's største "Fesjå" De fleste bilkubber er representert og man kan finne mange deler til veteranbiler og nips
Klubben har egen stand. Har du lyst å være med å hjelpe til så ta kontakt med Kristian (92849892) CX-klubben vil ikke være representert her våren 2004

20-23 mai Landstreff
Norsk CX klubb og Citroën DS/ID klubb Norge
På vegne av Citroën DS/ID klubb Norge og Norsk CX Klubb har vi den glede å invitere alle medlemmer til Landstreff 2004.

Treffet ble avholdt 20. til 23. mai på Furustrand camping. Campingplassen ligger på østsiden av Tønsberg med flott utsyn til Ytre Oslofjord.

Tradisjonen tro legger vi opp til et solid, men romslig, arrangement med vekt på bilprat og sosial hygge til glede for alle, uansett kjønn, alder og anmerkninger i siste EU-kontroll. Vi ser frem til å møte dere i Tønsberg og vi vil gjøre det vi kan for at alle Citroën-entusiaster skal få et trivelig opphold i Norges eldste by.

MER info og påmelding se her (krever Acrobat Reader)
Oppdatert info


APRIL

Fredag-søndag 23-25 april Motorfestival
I løpet av tre intensive messedager, 23-25 april 2004, vil Exporama Senteret i samarbeid med bladet Bilsport fylle messehallene med norske og utenlandske utstillere. Motorfestivalen viser det siste og råeste på markedet innen bil, mc og motorsport.
Vil du se bilens utvikling i løpet av de siste 100 år, så er dette messen for deg. Vi vil at du skal få se glimt fra alt det viktige. Veteraner, klassikere og siste nytt, alt i en herlig blanding. http://www.motorfestivalen.no
Norsk CX klubb vil ikke ha noen egen stand men tror det kan være noe for enhver smak

Onsdag 21 april kl 1830 Jakten på den Gule Pære del 2
Etter å ha avsluttet sesongen på en meget vellykket måte er det bare på sin plass at vi åpner sesongen med "Jakten på den gule pære" del 2! Store muligheter for at vi får besøk fra DS'er og Tractioner. Planen er som forrige gang. Møte ved Sjøfartsmuseet på Bygdøy. Utdeling av Gule Pærer til de som ikke har, crusing gjennom sentrumsgatene til glede for Oslo innbyggere og avslutning på Frognerseteren. Møt opp dette er gøy!


MARS

Onsdag 3 mars kl 1830: Årsmøtet i CX klubben
Årets årsmøtet holdes med valg av styret og "styrets beretning" pluss noen tekniske temaer. Kom med forslag både til tema og styremedlemmer. Vi trenger hjelp til flere verv. Sted: Lysaker Skole Klikk her for å se referatet.


JANUAR

Onsdag 21 Januar kl 1830: Temakveld
Vi diskuterer og tar opp aktuelle tekniske temaer for våre klenodier. Kom med forslag. Sted: Lysaker Skole