Hjem -> Kalender -> Aktiviteter 2006    
     

A k t i v i t e t e r
2 0 0 6

   
     

 

 

  JANUAR
- ingen aktivitet


FEBRUAR

16/2: Temakveld
Motormuseet på Strømmen inviterer til tema-kveld torsdag 16. februar kl. 19.00.
Det blir foredrag av Hallgeir Muren om Japanske motorsykler med hovedvekt på klassikeren Kawasaki 1300. Det blir mini messe hvor MC- Partner og MC-Deler deltar og svarer på spørsmål. Fint program for de som er interessert i nye og gamle japanere, eller MC generelt.MARS
23/3: Fellesmøte med Tractionistene og DS/ID
kl. 19h00
Sted: Motormuseet på Strømmen.
Tema er bilder fra ”gamle dager og entusiast prat. Det vil bli kåseri og mye bilder.

23/3: Årsmøte for Motormuseet på Strømmen kl. 19.00APRIL

27/4: Vårmønstring fra kl. 18h00
Da er det på tide å pusse kromen og polere bilen! Nå er det vårens vakreste eventyr som gjelder. I tradisjonens tro møter vi på Bydgøy og kjører til Frognerseteren for felles kaffe-slabras. Dette er alltid en høydare. Kom med bilen din, ny, gammel uansett tilstand. (Men nyvasket…)
Sted: Bygdøy /Frognerseteren (Oslo)


MAI

1/5: Marked for biler, MC og deler
Motormuseet på Strømmen inviterer:

"Vi stiller hele uteplassen foran Motormuseet til disposisjon for alt bil og MC relatert til salgs. Plassen blir gratis for selgere.
Det blir gratis adgang til museet for besøkende. Salg av kaffe, brus og vafler. Inne i museet blir det salgsplasser for antikviteter, snurrepiperier, brosjyrer, bil-modeller, litteratur og andre mindre ting. Plassene inne vil koste kr. 100,- "

Vi ber spesielt klubbene sette av denne dagen for sine delemarkeder. Vi reserverer gjerne plasser for enkelte klubber. Et hjørne for Ford osv. Egen utstilling: ute ta med finbilen.

6/5: Ekerbergmarkedet
fra kl 08h00 til ca 15h00
Oslo’s største fesjå! Her kan man finne det meste og prute på alt! Norsk Motorveteranvognklubb sitt vårmarked hvor det er mulig å finne mye gamle deler og snurrepiperier. Mange bilentusiast klubber har utstilling her. Dette er moro og man møter utrolig mange mennesker her
Sted: Ekebergsletta, Oslo.

25-28/5
: Årstreff Stavanger
Kristi himmelfart helgen, 25.-28.mai arrangeres Landstreff for Norsk CX klubb, Citroën SM Norge og Citroën DS/ID klubb Norge i Stavanger. Endelig er det på tide med et stort treff igjen!
Sett av denne langhelgen og kom til Stavanger. Her blir det mange som kommer og mange fine biler. Som i fjor og året før er dette et fellestreff med Norsk DS/ID klubb og SM klubben. Så er blir det store muligheter å se lekkerbisker fra 50, 60, 70, 80 og 90 tallet.
For mer info, se her ...>>


JUNI

1/6: Se CX på TV - NRK 1, torsdag 1/6 kl. 22h30

Slå på fjernsynet torsdag kveld 1/6 i serien av kortfilmer " i kjølvannet av IBSEN" på NRK. Sendingen vil være filmen der CX'n til Fredrik Skaadalmo spiller hovedrollen.. Serien har vært seerverdig uten CX også ...


11/6: Fransk Bildag fra kl. 11h00.
Blaafarveværket på Åmot i Modum (Buskerud). Arrangør i år er Norsk Peugeot klubb.
Det legges opp til et løp på 10-15 km fra kl. 11h00, mens selve utstillingen begynner kl. 13h00.
I fjor kom det ca 110 biler. Og mange CX’er (og noen GS’er). Håper like mange om ikke flere stiller med bilene sine i år. Det blir premieutdeling og MYE fint å se på…


25/6: Cruisedag
Vi prøver å legge opp til en søndagstur til Hvaler-området. Satser på å finne noen fine CX veier og sveve i gjennom landskapet.
Rendevouz og mere informasjon kommer senereJULI

14/7/: Frankrikes Nasjonaldag

"Eidsvoll 1814" (museet ved Eidsvollsbygningen) ønsker velkommen til feiring av Frankrikes nasjonaldag fredag 14. juli kl 1900.
Folk med hjerte for franske biler ønskes særskilt velkommen! Den som besøker oss med fransk bil 14. juli, får én gratis inngangsbillett - enten det gjelder kvelds-arrangementet eller museet i regulær åpningstid 10-17 (både Eidsvolls-bygningen og det nye publikumssenteret Wergelands Hus).
Velkommen til oss! Mvh Eidsvoll 1814 v/ Torleif R. Hamre konservator
tlf.: 63 92 22 10 / 14 el. 92 25 16 72 www.eidsvoll1814.no

Frihet - Likhet - Brorskap
14. juli feires revolusjonen fra 1789. Feiringen av den franske nasjonaldag er forløperen til vår egen 17. mai i Norge. Da eidsvollsmennene skulle utarbeide en norsk grunnlov i 1814, var den franske konstitusjonen fra 1790-tallet et av de aller viktigste forbildene. Den franske revolusjonen i 1789 var fortsatt fersk og aktuell historie som gjennom sitt dramatiske forløp både skremte og facinerte nordmennene. Da Stortinget litt senere bestemte et norske nasjonal flagg i 1821, ble forbindelsen mellom den norske friheten og arven fra de store revolusjonene understreket gjennom valget av "frihetsfarvene"RØDT, HVITT og BLÅTT.

For fullstendig brosjyre, klikk her ...>>


AUGUST

30/8: O-løp i august ... Ettersommerens vakreste eventyr?
Orientering pr. 2CV eller en annen vakker Citroën i passende tempo, er både spennende og morsomt.
Efter målgang blir det utdeling av premie, før kvelden avsluttes på en café. Dette bør du ikke gå glipp av!
Oppmøte hos Citroën på Storo onsdag den 30. august kl 18.00 Bemerk tiden!


SEPTEMBER

8-10. september: LHM Ctrioën Treff 2006 på Gol/Nesbyen
Ny eller gammel bil - medlem i klubb eller ikke........det er deltagelsen med Citroën og samlingen av mange slike som er viktig.
Påmelding via denne nettsiden:
http://www.lhm-kaffe.com/treff_skjema.html


OKTOBER
10 oktober Tema kveld
Avholdes på Motormuseet i Strømmen Storsenter


NOVEMBER

30. november : CX-klubbens Julemøte 2006
Møte på Strømmen Motormuseum. Vi ser på utstillingen, blar i bilblader og snakker Citroën. Vi drikker litt gløgg og spiser pepperkakene DU har bakt…
CX klubben er verter for dette tradisjonelle møte som vi har sammen med DS-klubben og Tractionistene. Her blir det anledning til å tale, vise bilder av sommerens eskapader til inspirasjon for våren som kommer… igjen.
27.11.2006